Nu we inmiddels 2 weken draaien met het Sinterklaas Museum, kunnen we wel in alle bescheidenheid zeggen dat het een succes is.

De aanloop is en blijft groot, volwassenen komen of heel gericht of een beetje lacherig, maar iedereen gaat onder de indruk en blij naar buiten.




 Kinderen vinden het ook mooi, maar het 
Poppen ZwartePietenhuis, gerestaureerd door
Willy en Peter, daar vallen de meisjes helemaal voor, vaak hoor je ze wensen had ik  thuis maar zo'n poppenhuis.

En............ het is natuurlijk ook heel erg mooi.



 De jongens liggen in rijen op de grond voor de pakjesboot 12, ook een groot succes.

We hebben al een  aantal klassen buiten de openingtijden gehad, heel leuk en leerzaam ook voor ons, om te zien hoe kinderen op het verhaal dat Jack ze vertelt reageren. Zeker de groep kinders die niet meer ""echt "" geloven was heel bijzonder om mee te maken.Vol interesse en vragen.



 Afgelopen zaterdag topdrukte met een professionele fotograaf , voor ieder die met Sint op de foto wilde.We hadden die dag ook 2 bijzondere Zwarte Pieten, onze buurvrouw met haar dochter, een wens van beiden en ook van de Sint , want dat is toch wel heel apart. 

Niet alleen zij hadden er plezier in, zeker de kinderen genoten van deze 2 lieve Pieten, die elk kind een handje heerlijke pepernoten gaven.




 We gaan nu de laatste week in en eerlijk is eerlijk, ze zeggen wel eens de laatste loodjes zijn het zwaarst, het klopt wel. Hoe leuk het ook is om te mogen doen, het is een enorm geregel en geplan, met deze week ook nog 2 dagen schoolbezoek van de goede Sint.

Ik ben altyd nog blij met diegene die de wasmachine heeft uitgevonden, stel je moet het allemaal nog met de hand doen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Kwekerij Kees van Schie