Zaterdag op weg naar Namen waar we voor 1 nacht een hotel hadden geboekt. Het eigenlijke doel was de 24 uur Brocante in Temploux , een plaatsje vlak bij Namen. Jack verheugde zich er al helemaal op, een 24 uurs Brocante, wat kon je dan wel niet allemaal op de kop tikken !
De reis ging snel, we parkeerden onze auto op de parkeerplaats van het hotel en met de bus op naar Temploux,het was prachtig weer, dus alles zat mee. In Temploux was een route uitgezet die je kon volgen en ook veel inwoners hadden kramen voor hun huis. Na 31/2 uur rondgelopen te hebben , hadden we nog niet eens alles gezien ! Er was veel, heeeeel veel handel, eigenlijk te veel, zeker mooie spullen, maar op het laatst kun je het niet meer in je opnemen. Nadat we elkaar ook nog even "kwijt" waren geraakt, was het voor mij wel genoeg. En zelfs Jack die toch een doorgewinterde brocante-bezoeker is vond het wel mooi zo. Dus met de bus terug naar het hotel, maar met in Jacks rugzak wel 2 hele mooie bromtollen, die had hij dan toch maar gevonden!
Lekker een uurtje gerust en toen heerlijk op een terrasje in Namen buiten zitten eten, De volgende morgen na het ontbijt eerst nog even bij een bakkertje naar binnen ( ja, die zijn open op zondag ! ) voor heerlijke croissants en een lekker stokbroodje en daarna weer richting huis. Ondanks dat we niet alles hadden gezien, was het wel erg leuk om mee te maken.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Kwekerij Kees van Schie