We kunnen weer terug kijken op 3 geslaagde Sinterklaas aankomsten. De 1e was bij de kindertjes van de Rabobank.  Sint en zijn Pieten kwamen met een nostalgische Brandweerauto aan, geweldig om al die Pieten op de ladderwagen te zien. De Sint zelf was maar in de cabine  gaan zitten, wegens toch wel een sterke wind en ja.......... je moet toch wel zuinig zijn op zo'n Goed Heilig man.



Op 4 december ging de Sint naar de peuterspeelzaal, hier gaat het altyd heel rustig omdat het nog van die hele kleintjes zijn. Maar Sint en zijn Pieten doen dat altyd heel goed en dit jaar durfden zelfs (bijna) alle kindertjes naar de Sint en werd er helemaal niet gehuild, als dat geen mooie Sint-viering is. 


 








Op 5 december op naar de basisschool, dat was wel heel byzonder ! We hadden dit jaar een Lucifer Zwarte Piet, die almaar met lucifers speelde.


De kinderen die op de speelplaats op de Sint stonden te wachten, hielden hem "gevangen" tot de Brandweer met loeiende sirene , met Sint en de Pieten in de brandweerwagen, aan kwam om de "brand" te blussen. 


Gelukkig liep alles goed af en kon er een spetterend Sinterklaas feest gevierd worden.










 En dan hier nog een statie-portret van "mijn" Sinterklaas, die elk jaar met veel liefde en plezier naar alle kindertjes gaat 

En dat weet ik zeker, al die kindertjes een paar heel plezierige uurtjes bezorgt.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Kwekerij Kees van Schie