Het was al even geleden dat Sharon van ons de workshop Boltaart maken cadeau kreeg,  door de grote belangstelling bij de Knutselkookclub konden we hem nu pas gaan doen.









Kelly Andringa, 
een enthousiast persoon met zeer veel ervaring in de keuken geeft deze workshop. Nadat ze haar patisserie diploma heeft behaald is ze zich gaan specialiseren in het maken en decoreren van de mooiste en lekkerste taarten.  

We worden leuk ontvangen met koffie of thee, Kelly staat nog even wat botercrème te kloppen en kunnen we eerst even in haar fotoboek kijken, daar staan dus inderdaad de mooiste taarten, 
o jee kunnen wij dat ook ?



 


Dan gaan we aan de slag, Kelly legt steeds een voorbereiding uit en daarna kun je dat dan zelf doen. Eerst de lagen vullen en dan de fondant-coating eroverheen, nadat je eerst behoorlijk moet kneden en uitrollen.









Boltaart Jack


 Bij het versieren van de taart gaat iedereen los, je staat versteld van hoe creatief mensen eigenlijk toch zijn. Ik zie een koeientaart langs komen, een poezentaart en natuurlijk zijn ook wij heel gepassioneerd bezig.








Boltaart Sharon





Trots, en volgens mij zeer terecht,  
gaan we uiteindelijk met 
onze creatie naar huis.









Boltaart Heleen.




Het was in deze voor ons drukke Sinterklaastijd een heerlijke, ontspannen, creatieve ochtend.







O ja,  hoe de taart smaakt ? 
We gaan het met de Kerst proeven,
zolang hebben we hem maar even in de vriezer geparkeerd.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Kwekerij Kees van Schie